Στρώματα

 
ΣΤΡΩΜΑ GRECOSTROM JUBILEE - 120 x 200
Κωδικός: gre018jubilee120
GRECO STROM
H κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου.
Με προσήλωση και επιμονή στην ποιότητα εδώ και 56 χρόνια, η GRECO STROM κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των προϊόντων ύπνου για κάθε ηλικία.
Το μυστικό της επιτυχίας, δεν είναι «μυστικό».Απαιτείται σκληρή δουλειά για να επιλεγούν τα καλύτερα υλικά, ώστε να παραχθούν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα, τηρώντας τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής στρωμάτων.
Η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη όσων επέλεξαν την GRECO STROM, της έδωσε ηγετικό ρόλο στην αγορά προϊόντων ύπνου, γιατί μπορέσε όχι μόνο να προσφέρει όσα ακριβώς ζήτησαν, αλλά και να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους…
2,009.00EUR (Συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ & Μεταφορικά)
Στρώμα Jubilee
Αφάνταστη προσαρμοστικότητα, ανυπέρβλητη πολυτέλεια

Επιλέγοντας το στρώμα JUBILEE, εισέρχεστε στον υπέροχο κόσμο της luxury ανατομικότητας. Οι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης σε συνδυασμό με τον αυξημένο αριθμό ανεξάρτητων ελατηρίων που διαθέτει, η μοναδική ελαστικότητα, η ευκαμψία και η άριστη επαναφορά, μαζί με την απόλυτη προσαρμογή στο περίγραμμα του σώματος, διασφαλίζουν αίσθημα ευεξίας δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες υγιεινής και ευζωίας. Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας την πολυτέλεια της άνεσης στον υπέρτατο βαθμό!


Διαστάσεις : 120 x 200


Εγγύηση : 10 έτη


- Φερμουάρ που επιτρέπει τον οπτικό έλεγχο των υλικών.
- Χειρολαβές για εύκολη περιστροφή.
- Vent & Fresh, ειδικές οπές εξαερισμού που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα προς όλες τις κατευθύνσειςστο εσωτερικό του στρώματος.
- Υφασμα PURE VISCOZE, το πλέον περιζήτητο στην παραγωγή υφασμάτων.Διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τα υλικά κατασκευής, την ευεργετική λειτουργικότητά του και τις πιστοποιήσεις ποιότητας, αναγράφονται στις φωτογραφίες.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

Παράγονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.
Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας που επιθυμούν να το αποκτήσουν σε διαφορετικές διαστάσεις  από τις αναγραφόμενες, να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες τους και να ενημερωθούν για την εκπτωτική πολιτική μας.

* ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ GRECOSTROM *
- +
Περισσότερα Προϊόντα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγ Κυριακής Και Μικρασιάτων Προσφύγων 1
Νάξος, TK 84300, Ελλάδα
Τηλ: 22850 22326
Κιν: 6972 885 764
E: info@smartdeco.gr
LET'S BE SOCIAL
SMART DECO
© 2022 SMART DECO. All rights reserved.