Στρώματα

 
ΣΤΡΩΜΑ GRECOSTROM EMERALD - 160 x 200
Κωδικός: gre018emerald160
GRECO STROM
H κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου.
Με προσήλωση και επιμονή στην ποιότητα εδώ και 56 χρόνια, η GRECO STROM κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των προϊόντων ύπνου για κάθε ηλικία.
Το μυστικό της επιτυχίας, δεν είναι «μυστικό».Απαιτείται σκληρή δουλειά για να επιλεγούν τα καλύτερα υλικά, ώστε να παραχθούν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα, τηρώντας τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής στρωμάτων.
Η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη όσων επέλεξαν την GRECO STROM, της έδωσε ηγετικό ρόλο στην αγορά προϊόντων ύπνου, γιατί μπορέσε όχι μόνο να προσφέρει όσα ακριβώς ζήτησαν, αλλά και να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους…
1,147.00EUR (Συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ & Μεταφορικά)
Στρώμα Εmerald
Mοναδικά αναπαυτική αίσθηση με αντοχές

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία της απόλυτης τελετουργίας ύπνου. Ο ιδιαίτερα ισχυρός πυρήνας με όλα τα πλεονεκτήματα της ειδικής σχεδίασης αυτού του υπέροχου στρώματος, σας παρέχει υψηλή ποιότητα, σταθερότητα και αντοχή. EMERALD. Η ανθεκτική ποιότητα και η πολυτελής λειτουργικότητά του σας προκαλούν να επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις σας περί ύπνου!


Διαστάσεις : 160 x 200


Εγγύηση : 10 έτη


- Φερμουάρ που επιτρέπει τον οπτικό έλεγχο των υλικών.
- Χειρολαβές για εύκολη περιστροφή.
- Vent & Fresh, ειδικές οπές εξαερισμού που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα προς όλες τις κατευθύνσειςστο εσωτερικό του στρώματος.
- Υφασμα PURE VISCOZE, το πλέον περιζήτητο στην παραγωγή υφασμάτων.Διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τα υλικά κατασκευής, την ευεργετική λειτουργικότητά του και τις πιστοποιήσεις ποιότητας, αναγράφονται στις φωτογραφίες.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

Παράγονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.
Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας που επιθυμούν να το αποκτήσουν σε διαφορετικές διαστάσεις  από τις αναγραφόμενες, να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες τους και να ενημερωθούν για την εκπτωτική πολιτική μας.

* ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ GRECOSTROM *
- +
Περισσότερα Προϊόντα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγ Κυριακής Και Μικρασιάτων Προσφύγων 1
Νάξος, TK 84300, Ελλάδα
Τηλ: 22850 22326
Κιν: 6972 885 764
E: info@smartdeco.gr
LET'S BE SOCIAL
SMART DECO
© 2022 SMART DECO. All rights reserved.