Στρώματα

 
ΣΤΡΩΜΑ GRECOSTROM SMART - 140 x 200 & ύψος 20 - Μέτριο
Κωδικός: gre018smart140
GRECO STROM
H κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου.
Με προσήλωση και επιμονή στην ποιότητα εδώ και 56 χρόνια, η GRECO STROM κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των προϊόντων ύπνου για κάθε ηλικία.
Το μυστικό της επιτυχίας, δεν είναι «μυστικό».Απαιτείται σκληρή δουλειά για να επιλεγούν τα καλύτερα υλικά, ώστε να παραχθούν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα, τηρώντας τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής στρωμάτων.
Η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη όσων επέλεξαν την GRECO STROM, της έδωσε ηγετικό ρόλο στην αγορά προϊόντων ύπνου, γιατί μπορέσε όχι μόνο να προσφέρει όσα ακριβώς ζήτησαν, αλλά και να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους…
219.00EUR (Συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ & Μεταφορικά)
Στρώμα SMART
Μεγάλη αντοχή, σταθερότητα και ορθοπεδικές ιδιότητες.
Το στρώμα SMART μπορεί να εγγυηθεί την ορθοπεδική στήριξη που απαιτείται για έναν υγιεινό και πραγματικά ξεκούραστο ύπνο.

Διαστάσεις : 140 x 200 & ύψος προφίλ 20

* Στο ύψος του προφίλ υπάρει το ενδεχόμενο απόκλισης +/- 1εκ. λόγω της χρήσης φυσικών υλικών.


Βαθμός σκληρότητας : Μέτριο

Εγγύηση : 3 έτη

Υπάρχει φερμουάρ που επιτρέπει τον οπτικό έλεγχο των υλικών, καθώς και χειρολαβές, για την εύκολη περιστροφή του στρώματος.

Διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τα υλικά κατασκευής, την ευεργετική λειτουργικότητά του και τις πιστοποιήσεις ποιότητας, αναγράφονται στις φωτογραφίες.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

Παράγονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.
Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας που επιθυμούν να το αποκτήσουν σε διαφορετικές διαστάσεις  από τις αναγραφόμενες, να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες τους και να ενημερωθούν για την εκπτωτική πολιτική μας.

* ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ GRECOSTROM *
- +
Περισσότερα Προϊόντα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγ Κυριακής Και Μικρασιάτων Προσφύγων 1
Νάξος, TK 84300, Ελλάδα
Τηλ: 22850 22326
Κιν: 6972 885 764
E: info@smartdeco.gr
LET'S BE SOCIAL
SMART DECO
© 2023 SMART DECO. All rights reserved.