Στρώματα

Italian Design
 
ΣΤΡΩΜΑ MAGNIFLEX SONTUOSO ORO 13 - 200 x 200 & ύψος 40 - μέτριο μαλακό
Κωδικός: Magli019sontuoso-oro-13 200
ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, Magniflex - Made in Italy

'Υπνος σε ιταλικό στυλ που έχει κατακτήσει τον κόσμο.

Η εταιρεία Magniflex ιδρύθηκε την δεκαετία του '60. Τα προϊόντα της εκτιμώνται παγκοσμίως από 99 διεθνείς αγορές- με περισσότερους από 4,000 συνεργάτες - και έχουν εξοπλίσει περισσότερα από 500 μεγάλα ξενοδοχεία.
Το όνομα “Magniflex” είναι συνώνυμο της αριστείας. Οι δημιουργίες της , χαρακτηρίζονται πάντα από την πραγματική προστιθέμενη αξία που προσφέρεται στους πελάτες, - την ποιότητα -.
Η καλλιτεχνική ευαισθησία και η ιταλική μεγαλοφυΐα παράγουν μοναδικά ποιοτικά προϊόντα παγκοσμίως. Σήμερα, η εταιρεία θεωρείται εκπρόσωπος του "Made in Italy" στην βιομηχανία προϊόντων ύπνου σε όλον τον κόσμο. Οι πελάτες, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, γνωρίζουν ότι μπορούν να βρουν απαράμιλλο πάθος και αφοσίωση κατά την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων Magniflex.
3,155.00EUR (Συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ & Μεταφορικά)
Τα στρώματα Magniflex είναι κορυφαίας ποιότητας παγκοσμίως. Ο κάτοχος των συγκεκριμένων προϊόντων αισθάνεται ότι έχει αποκτήσει κάτι μοναδικό, που δεν συγκρίνεται με όσα έχει συναντήσει εως τώρα.


Διαστάσεις στρώματος : 200 x 200 & ύψος 40

Βαθμός άνεσης στρώματος : Μέτριο Μαλακό


Εγγύηση στρώματος : 12 έτη

Διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τα υλικά κατασκευής, την ευεργετική λειτουργικότητά του και τις πιστοποιήσεις ποιότητας, αναφέρονται στις φωτογραφίες.

Χρόνος παράδοσης : 30 εως 40 ημέρες.

Παράγονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων.
Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας που επιθυμούν να το αποκτήσουν σε διαφορετικές διαστάσεις  από τις αναγραφόμενες, να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες τους.

ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
 
 
Χρόνος παράδοσης 25-45 ημέρες.
- +
Περισσότερα Προϊόντα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγ Κυριακής Και Μικρασιάτων Προσφύγων 1
Νάξος, TK 84300, Ελλάδα
Τηλ: 22850 22326
Κιν: 6972 885 764
E: info@smartdeco.gr
LET'S BE SOCIAL
SMART DECO
© 2023 SMART DECO. All rights reserved.